Linda de Vries

Veeeerkracht - Transformatiecoach voor Vrouwen 

Dit is het! Dit is waar ik altijd onbewust naar had gezocht. 

Mijn naam is Linda de Vries en in de tijd dat ik vrouwen in mijn eigen praktijk begeleidde naar een betere gezondheid zag ik veel successen maar ook vaak een terugval. En nu zat ik hier bij de opleiding tot Creatrix® Transformologist®, waar ik hoorde hoe onbeschrijflijk sterk onze vrouwelijke hormonen van invloed zijn op ons doen en laten. In positieve maar ook in negatieve zin. En hoe onze, onbewuste, belemmerende overtuigingen ons elke keer weer terug kunnen zetten in oude, negatieve patronen. De oplossing voor de vrouwen die ik begeleidde en stiekem ook voor mezelf: met die emoties en overtuigingen aan de slag! 

Zodat je energie niet opgaat aan je afvragen wat een ander van je vindt, stress of boosheid. Zodat jij in plaats daarvan met heel je lijf kan voelen dat jij goed bent zoals je bent, zonder onzekerheid en piekergedachten.

Oh, wat vond ik het als moeder zoeken naar balans. Waar ik alles perfect wilde doen, gaf dat ook spanning en onrust met zich mee. Ook waren er zorgen omdat niet alles vlekkeloos verliep en wellicht onderzoek bij een van de kinderen een goede stap zou zijn. Ik vond het spannend, piekerde veel en vroeg me steeds af of ik het wel goed deed. Dit keerde 180 graden toen ik in aanraking kwam met Creatrix®. De band met mijn kinderen is nu sterker en ik reageer rustiger omdat ik veel minder getriggerd word door situaties die zich voordoen. 

Daarom doe ik nu wat ik doe! Ik gun het jou als vrouw ook om jezelf weer helemaal te kunnen vinden. Dat je achteraf zegt: “Dit had ik echt veel eerder moeten doen”, omdat je precies kreeg wat je nodig had. Dat je merkt dat het heel normaal is dat iedere vrouw haar issues en onzekerheden heeft en dat het zo fijn, zorgeloos en licht voelt als dat allemaal weg is!

Afgelopen jaren heb ik tientallen vrouwen, zoals jij, mogen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Allen geven aan dat ik rust en positiviteit uitstraal, mijn klanten op hun gemak stel en ze het vertrouwen geef dat ze het goed doen. Ik zou daar zelf nog aan willen toevoegen dat ik goudeerlijk ben en geen masker op heb. Voor mij is dat essentieel om samen een goede start te maken. En als ik jou dan zie groeien en stralen in de loop van het traject…dan gaat mijn vuurtje branden.

Met ons gezin met twee kinderen wonen we in Schijndel (Meierijstad). De kids worden steeds een beetje groter en voor de oudste is de middelbare al gestart. En ik, ik ontwikkel onbelemmerd met mijn gezin mee.

Dus, ben jij die vrouw die heel graag met een gerust hart aan de rest van haar leven begint? Neem gerust contact met me op!

Voor meer informatie kijk op www.veeeerkracht.nl